home
Afgeronde Projecten

  1. Groningen steunt kinderen met kanker 2007
  2. Realisatie kabouterstadion jeugd VV Valthermond 2009
  3. Sportdag Ter Apel 2009
  4. Verwendag Ilona keur (15) Ter Apel

1) Groningen steunt kinderen met kanker 2007.

In samenwerking met FC Groningen is er een benefietwedstrijd gespeeld tussen FC Groningen en een elftal van Events 4 Kids. Het amateurelftal stond onder leiding van Henk Nienhuis, Ronald Steenge, en Harris Huizingh. De wedstrijd werd gefloten door scheidsrechter Ben Haverkort. Fc Groningen won uiteidelijk de wedstrijd met 5 - 0. Dit was natuurlijk niet het belangrijkste onderdeel van de avond. Mede door een grote schare sponsors hebben we uiteindelijk een bedrag van 75000 euro kunnen doneren. 56250,- ging naar stichting KIKA en 18750,- euro ging naar de kinderkankerafdeling van het UMCG in Groningen. Er waren optredens van Thomas Berge en onze noordelijke trots Peter De Haan, Frank den Hollander, en Alina Kiers. Tijdens het evenement waren er veel patientjes uit het UMCG aanwezig om deze avond bij te wonen. Alfred Schreuder heeft namens KIKA de cheque in ontvangst genomen. Anneke Tjassing was namens het UMCG aanwezig. Al met al een geweldig succes en langs deze weg willen wij iedereen die aan dit evenement hebben meegewerkt hartelijk danken.

Met vr gr

Marcel Nijmanting
Stichting Events 4 Kids2) Realisatie kabouterstadion jeugdafdeling VV Valthermond 2009

Kabouterstadion "Pingelstee" in Valthermond geopend

Maandag 11 Mei 2009

Valthermond - Op sportpark "de Meent" aan het Noorderdiep in Valthermond vond vrijdagavond onder grote belangstelling de feestelijke opening plaats van het kabouterstadion. In het kabouterstadion Kunnen 4 en 5 jarigen voetballen, de zogenaamde Kabouters sterven nog niet aan de reguliere competitie voetbal Mogen deelnemen. v.v. Valthermond Beschikt sinds een jaar over een eigen afdeling kabouter maar van een eigen domein op sportpark "de Meent" is tot op heden geen sprake.


Om een naam voor het kabouterstadion te bedenken had het bestuur van vv Valthermond een prijsvraag uitgeschreven waar in totaal 27 inzendingen op zijn binnen gekomen. Uiteindelijk viel de keus op "Pingelstee" bedacht door Klaas van der Aa. Die had dan ook de eer het kabouterstadion officieel te openen door de naam te onthullen. Hierna namen de kabouters bezit van het veld voor de eerste wedstrijd tegen EHS'85 Waarvoor Job Ottens, het oudste lid van vv Valthermond De Aftrap GAF.

De bouw van het kabouterstadion is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors Zoals Rabobank Borger-Klenckeland Odoorn, Eise Soer van Maxinternational en de stichting Events 4 Kids. "Stichting Events 4 Kids is een stichting die Zich sterk maakt voor kinderen die dat hard nodig hebben. Dit kan in allerlei vormen zijn, waarbij Moet worden gedacht aan zieke van gehandicapte kinderen en kinderen die om wat voor Redenen dan ook een achterstand hebben. Een van de activiteiten van de stichting is het ondersteunen van sportverenigingen bij het opzetten van projecten ter stimulering van de sport bij de jeugd "aldus Henk Smid voorzitter van vv Valthermond sterven laat verder nog weten DAT Tussen de stichting Events 4 Kids en vv Valthermond een Wisselwerking gaat plaatsvinden.

"Doordat de stichting heeft mee geholpen aan de realisatie van het kabouterstadion Draagt vv Valthermond Op haar beurt er weer aan bij Dat de kas van de stichting wordt gevuld en er weer meer geld naar goede doelen kan vloeien. Zo gaat Bijvoorbeeld de helft van de sponsorinkomsten van het kabouterstadion uiteindelijk weer in de kas van de stichting. "Aldus de voorzitter. Dat vv Valthermond Events 4 Kids een warm hart toedraagt Bleek uit de cheque van 1000 euro die Marcel Nijmanting Namens de stichting alvast tijdens de opening in ontvangst mocht nemen. De Feestelijkheden werden op een sportieve Manier afgesloten met een derby van weleer Valthermond namelijk 1 tegen Titan 1, die deur Titan met 4 -1 Werd gewonnen. (foto's: Martin Zaagman)

Kabouterstadion "Pingelstee" officieel geopend.

Marcel Nijmanting Met de cheque aangeboden links staand voorzitter Henk Smid

Job Trapt Ottens Voor het eerst af in het kabouterstadion

Een kabouter in actie


3) Sportdag ter Apel

Op 6 juni 2009 hebben we een sportdag gehad in samenwerking met het Bewegingscentrum in Ter Apel. Diverse sporten zoals oa Steps,Zumba, ATB,Hardlopen konden worden beoefend. Sporters betaalden voor deelname een bijdrage en met de opbrengst van deze sportdag worden 4 wensen van kinderen in vervulling gebracht. Al deze 4 kinderen hebben een beperking waardoor ze niet zo meer kunnen functioneren zoals eigenlijk zou moeten. Hele mooie en grote prijzen werden beschikbaar gesteld door diverse sponsors. Telkamp HiFi Ter Apel gaf 4 LCD TV's weg, Q en S een hele mooie tuinhuis, en Rolfes sports een gloednieuwe ATB Fiets. Mede door wederom de vele financiele sponsors werd ook deze dag een groot succes. Optredens van oa Rene Becker maakten de hel dag compleet.

Namens alle vrijwilligers ook voor deze dag onze hartelijke dank.

Met vr gr

Marcel Nijmanting
Events 4 Kids.4) Verwendag Ikona Keur Ter Apel

Events 4 kids heeft in juni een sportdag georganiseerd bij bewegingscentrum Ter Apel. De opbrengst van deze sportdag heeft Events 4 Kids een speciale bestemming mee. Events 4 kids zet zich namelijk in voor zieke kinderen of kinderen met een beperking.

We hebben van de stichting 4 kinderen geselecteerd uit Ter Apel of de nabije omgeving. Deze kinderen mogen een wens doen en Events 4 Kids probeert deze dan waar te maken.

Ylona Keur (15) uit Ter Apel was 1 van deze kinderen die een wens had.

Haar wens was een metamorfose en een duet zingen met haar idool Erwin de Vries. Donderdag 3 december is deze wens in vervulling gegaan. Ylona is helemaal in nieuwe kleding gestoken en mocht ook nog een paar schitterende schoenen uitzoeken. Daarna heeft ze een complete nieuwe look gekregen bij de schoonheidsspeciliste en kapper. Om 12.00 uur werd ze door Erwin de Vries in een mooie Limousine bij de kapsalon afgehaald. Daarna heeft Ylona een thuisconcert van Erwin de Vries gehad. Familie en vrienden waren er allemaal bij.

Ylona heeft de dag van haar leven gehad en Events 4 Kids is blij dit te kunnen doen.

Lodds Stadskanaal, Krea Modeschoenen, Hair and More en Mpoo personeelsdiensten hartelijk dank voor jullie steun hiervoor!!.

Volgende week een uitgebreid verslag in de Ter Apeler krant.

Met vriendelijke groet,

Marcel Nijmanting en Ronald Hemmen
Events 4 Kids